Våra tjänster

Design

När en del hör ordet design tänker de på snygga grafiska detaljer men för oss är det något mer. För oss handlar design om att  plocka fram rätt funktioner för ändamålet och sedan paketera dem i en snygg, enkel och stilren form. I våra projekt börjar vi alltid med att titta på önskade mål med projektet, sen plockar vi fram vilka funktioner som behövs och sist tittar vi på hur man placerar ut funktionerna på ett pedagogiskt och snyggt sätt. Vi tror att vi med vårt kunnande och vår erfarenhet inom detta området kan skapa produkter som som kommunicerar exakt det som ni vill kommunicera.

Produktion

När vi producerar något utgår vi så långt det är möjligt från olika öppna produkter. På så sätt så behöver vi inte uppfinna hjulet varje gång och det blir billigt för dig som kund. Det gör också att du inte har låst fast dig i något system som är knutet till oss vilket betyder att du när som helst har möjlighet att ta din hemsida och gå till någon av våra konkurrenter. Vi tycker att du ska ha den möjligheten för det gör att vi måste anstränga oss hårdare för att du ska fortsätta vara nöjd. Främst bygger vi våra hemsidor i plattformen WordPress som är en av de mest använda öppna plattformarna i Sverige idag.

Ps. I huvudsak har vi riktat in oss på att göra hemsidor, e-handelsplatser och appar men har du andra behov inom systemutveckling är det mycket möjligt att vi löser det också. Våra styrkor ligger dock inom .NET och php.

Utbildning

För att att lyckas på nätet krävs det mer än bara en bra webbplats. Den utgör grunden men utan bra innehåll och strategier för marknadsföring så kommer den inte kunna generera speciellt mycket. Det unika med oss är att vi inte bara producerar professionella tekniska plattformat utan även erbjuder kurser i hur man ska tänka och göra för att lyckas på nätet. Våra kurser innehåller bland annat:

  • Grunderna i WordPress
  • Hur man skapar texter för nätet
  • Grunderna i sociala medier
  • Hur man marknadsför sig via sociala medier